Doncs ja ho tenim!

Varis companys de viatge en un mateix projecte, ganes de fer coses junts, aprendre de l’altre, col·laborar en els seus projectes i rebre els seus coneixements per als teus.

La idea és senzilla, tenir un local per a que cada u faci les seves activitats i un espai per a qui ens vulgui acompanyar.

Sí, senzill. I a partir d’aquí és quan el projecte es comença a fer gran.

Quin local? Aquest m’agrada, aquest no ens entenem amb el preu, aquest no hi ha lloc per aparcar, en l’altre queda molt lluny… de tot! Com ho fem? Quant espai necessites? Potser les aules les posem aquí… ostres, jo necessito aigua i està a l’altre punta del local… vols dir que tindrem suficient llum? Tens els plànols actualitzats? I els endolls? I les taules? Com ho pintem? Pladur? Un altre material? En quant de temps estarà fet? Quants metres de cable?

En fi, al final t’adones que és un projecte més gran del que havies pensat inicialment.

A part, s’ha de pensar en moltes altres coses, un nom adient… que no soni malament, que no estigui registrat, que sigui senzill de pronunciar, vigilar amb agafar les inicials de les coses que t’acabarà quedant “CRPSDFJG d’Igualada…” i el logotip? Ja el tenim? Fem proves? A veure en blau? No, a aquestes altures encara no tenim logotip….

Permisos de l’Ajuntament, hisenda, assegurances, sabeu quants papers s’han de fer? Si jo sols vull treballar!!!!!

A aquestes altures, quan us volem presentar el nostre projecte, no és moment de fer-nos enrera.

Voleu acompanyar-nos a fer aquest viatge? Encara hem de dividir els espais, pintar, pensar el logo…. tenim feina per tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *